Vacature Heftruckchauffeur Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij werken als heftruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Heftruckchauffeur bij Spotta Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de machines.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft meerdere productiemachines en als heftruckchauffeur ben jij gedurende de hele shift verantwoordelijk voor de juiste en volledige bevoorrading van productie aan jouw machine.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden een uitdagende functie als Heftruckchauffeur in de productie bij Spotta. Tevens is het mogelijk dat je bij een lager productievolume tewerk wordt gesteld op een andere functie binnen Spotta. Reiskosten worden vergoed vanaf 11 km enkele reis met een maximum van 30 km. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta.

Sector: Productie, food

Functie: Productiemedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature