Vacature Productiemedewerker Parttime Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij parttime werken in de productie bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, op de juiste manier op de juiste locatie in de machine wordt gelegd. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden je een parrtime functie in de productie bij Spotta. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta. Vanaf 11 km reisafstand wordt er een reiskostenvergoeding toegekend met een maximum van 30 km. OV kosten worden op basis van 2e klasse volledig vergoed.

Sector: Productie, food

Functie: Productiemedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature