Vacature Chauffeur C horeca distributie Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Teamflex
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een gerenommeerd transportbedrijf uit de regio Utrecht in de levensmiddelen distributie.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Op zoek naar een chauffeursbaan met regelmatige werktijden? Waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen route met veel klantcontacten?

Voor onze opdrachtgever in regio Utrecht zijn wij op zoek naar chauffeurs met C rijbewijs voor in de horeca distributie. Met een bakwagen met rolcontainers met levensmiddelen bevoorraad jij grootverbruikers in de horeca en bedrijfscatering. Denk hierbij aan cafés, restaurants, bedrijfskantines, kazernes, ziekenhuizen etc. Je bent in deze chauffeursbaan klantvriendelijk en service gericht en ook bereid om in de weekenden te werken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan - Een kop koffie (of thee) bij bezoek - Regelmatig contact - Altijd een werkplek waar je je thuis voelt - Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden - 8% vakantiegeld - 24 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE - Opleidingsmogelijkheden - Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature