Vacature Chauffeur C/CE afzet containers Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Teamflex
Bedrijfsprofiel: Een grote logistieke dienstverlener in o.a. de afvalinzameling / recycling.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

In de regio Utrecht, Rotterdam en Amsterdam zijn wij op zoek naar afzetcontainer chauffeurs.

Dagelijks rij jij diverse routes met een vrachtwagen met portaal systeem waarbij je afzetcontainers met bouwafval ophaalt en omwisselt voor lege containers op diverse locaties.

De laad en los locaties variėren van industrieterreinen bouwplaatsen tot particuliere adressen, ook in de binnenstad. Je hebt minimaal rijbewijs C / code 95 en een jaar rijervaring. Ook is er behoefte aan CE chauffeurs met conventionele aanhanger ervaring. Ervaring met portaalauto is een pre.

Nog geen ervaring maar wel interesse in deze uitdagende chauffeurs job met direct een vast dienstverband? Er is een uitgebreid inwerk traject (betaald) mogelijk waarbij je intensief wordt begeleid door een ervaren mentor chauffeur. Meld je snel aan en ga direct aan de slag!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan - Een kop koffie (of thee) bij bezoek - Regelmatig contact - Altijd een werkplek waar je je thuis voelt - Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden - 8% vakantiegeld - 24 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE - Opleidingsmogelijkheden - Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature