Vacature Distributie chauffeur geconditioneerd CE Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Teamflex
Bedrijfsprofiel: Een groeiende logistieke dienstverlener in Utrecht. Vanuit het warehouse in Utrecht beleveren zij diepvriesgoederen aan zowel supermarkten als distributiecentra en groothandels in de Benelux.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Distributie Chauffeurs met rijbewijs CE gezocht!†Hiervoor hebben ze gemotiveerde distributiechauffeurs nodig die moeiteloos een trekker & trailer bij de klanten voor de deur kan zetten. Vanuit het warehouse in Utrecht beleveren zij diepvriesgoederen aan zowel supermarkten als distributiecentra en groothandels in de Benelux. De goederen voor retail staan op containers de rest staat op pallets.†Tijdige en correcte levering bij de klanten is zeer belangrijk. De trailer wordt op de standplaats door een laadploeg geladen en gelost.

De organisatie is zeer flexibel, 2, 3, 4 of 5 dagen werken is bespreekbaar. Woon je niet in de regio Utrecht, en wil je niet elke dag heen en weer reizen? Geen probleem, ze hebben ritten waarbij je een nachtje overstaat. Ook†beschikken ze†over overnachtingsfaciliteiten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Een salaris conform de CAO  - Tijdige salaris betaling; - Een uitdagende en professionele werkomgeving; - Goed materieel; - Betrokkenheid; - Korte lijnen; - Afspraak is afspraak. Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature