Vacature Reachtruckchauffeur fulltime Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij werken als reachtruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Reachtruckchauffeur bij Spotta Utrecht. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de machines.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft meerdere productiemachines en als reachtruckchauffeur ben jij gedurende de hele shift verantwoordelijk voor de juiste en volledige bevoorrading van productie aan jouw machine.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden een uitdagende functie als Reachtruckchauffeur in de productie bij Spotta. Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat wordt je mogelijk ook op deze functie ingezet. Reiskosten worden vergoed vanaf 10,5 km enkele reis. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de bedrijfsregeling van Spotta.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Heftruckchauffeur

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature