Vacature Kwaliteit medewerker Spotta Utrecht Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bij Spotta in Utrecht staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines staan productiemedewerkers die de folders in de machine leggen, zodat de machine gesealde folderpakketten kan maken.
7 miljard folders per jaar. Er is bijna geen Nederlander boven de 10 jaar die nog nooit een folder heeft gelezen die door Spotta wordt verspreid. Spotta is de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding zoals huis-aan-huis folders, kranten, magazines en samples.
Vanuit haar 3 vestigingen bezorgt Spotta huis-aan-huis-folders in heel Nederland. Het is een informele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het team op de locatie in Utrecht bestaat uit ca. 100 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Lijnmedewerker:
Als lijnmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de aanvoer van de goederen aan de lijn, en waarborg je de kwaliteit van het productieproces. Bij Spotta zijn deze goederen de folders die jij dagelijks in de brievenbus krijgt. In nauwe samenwerking met de order picker voorzie jij tijdig de lijn van de juiste folders. Ook signaleer jij wanneer er een bepaalde folder op is. Is dit het geval, dan is het aan jou om snel te schakelen en een nieuwe pallet aan te leveren zodat je collega's aan de machine niet stil komen te staan in hun werkzaamheden.
Waar jij de folders klaar zet langs de machine, zorgt de feedervuller er voor dat de folders in de machine komen te liggen. Naast het voorzien van de lijn, houdt jij deze ook netjes en werkbaar voor iedereen. Als er een lege pallet staat, volle prullenbakken zijn of je ziet andere obstakels welke tot gevaar of vertraging van het proces kunnen zorgen, kom jij direct in actie om dit te verhelpen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij Spotta wordt er gewerkt in ploegendiensten. Gedurende één week werk jij in de ochtend- (6:00-14:00), avond- (14:00-22:00) of nachtploeg (22:00-06:00). De productie begint op dinsdagmiddag om 16:00 en loopt door tot einde productie, dit is veelal op zaterdag maar in drukke periodes ook op zondag. Het is belangrijk dat je in alle ploegen en dagen beschikbaar bent. Ook moet je beschikken over een goede fysieke gezondheid in verband met fysiek zwaar werk. Voor de vacature lijnmedewerker, bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden aan. Werken bij Spotta staat bekend als een fijne werkplek met leuke collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta. Voor het werken tussen 22:00 uur en 6:00 uur ontvang je een toeslag. Op zon- & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag. Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 11 km. Ben jij de flexibele aanpakker waar wij naar zoeken? En wil je graag en snel aan het werk? Stuur dan je cv en motivatie naar utrecht@inperson.nl of bel met 030-7539510.

Sector: Techniek industrie

Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature