Vacature Veegmachinist Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Dekker Services
Bedrijfsprofiel: Werving en Selectiebureau

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Zit je nu op de vrachtwagen maar ben je toch liever met je handen bezig? ”f zou je die functie willen combineren? Wil je Nederland blijven zien en de snelweg berijdbaar en schoon houden? Heb je dan weleens aan de functie van veegmachinist gedacht? Lijkt het je iets? Solliciteer!

Wat ga je doen als Veegmachinist?
In samenwerking met wegenbouwers en ook aannemers van Nederland behouden wij begaanbare en schone snelwegen. Onze taak hierin? Het vegen en reinigen van de weg zodra of voordat deze is gefreesd. Deze werkzaamheden worden verricht door heel Nederland, zeven dagen per week. De ene keer overdag en de andere keer in de nacht.

Ben jij degene die afwisseling in de werkzaamheden en ook werktijden zoekt? Kun jij storingen zelf wellicht oplossen en lig je graag zelf onder de machine? Dan zou dit jouw vacature weleens kunnen zijn!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij jou? Rechtstreeks in dienst van de opdrachtgever voor langere tijd; Een goed salaris; Uitdagende fulltime functie waar geen dag hetzelfde is; Een hecht enthousiast team met specialisten als collega’s; Een marktconform salaris; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature