Vacature Magazijnmedewerker bij Technische Unie in Utrecht Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Voor de Technische Unie in Utrecht (Lage Weide) zoeken wij een fulltime magazijn medewerker die van aanpakken weet. De juiste kandidaat wil zich graag verder ontwikkelen binnen de logistieke sector en heeft ambities om door te groeien op termijn naar bijvoorbeeld heftruck chauffeur, vrachtwagenchauffeur of teamleider.
Jouw werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, het leeghalen van pallets en het plaatsen van producten op de juiste plek in het magazijn.
De ene week start je dienst dan om 22.00 uur en de andere week om 04.00 uur. We zijn daarom nadrukkelijk op zoek naar kandidaten die beide diensten kunnen en willen werken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een uitstekend salaris 8% vakantiegeld Een fulltime functie voor langere tijd met mogelijk uitzicht op indiensttreding bij onze opdrachtgever Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld het behalen van een heftruck certificaat of je C/CE rijbewijs 25 vakantiedagen o.b.v. 1FTE Goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk Goede pensioenregeling Persoonlijke aandacht

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Magazijnmedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature