Vacature Opleiding tot trambestuurder bij Qbuzz, regio Utrecht Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_recruitmentWhats app nummer+316 10459590

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

De volgende opleidingsklas zal starten in maart 2020. De eerste stappen uit de selectieprocedure doorloop je gelijk en de gesprekken zullen worden ingepland.

Als trambestuurder bij Qbuzz ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de talloze passagiers van jong tot oud. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een railvoertuig stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, dienstverlenend, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze baan als trambestuurder jou perfect op het lijf geschreven.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een contract met urengarantie van gemiddeld 24 uur per week; Een aantrekkelijk salaris conform cao OV met toeslagen; Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantiegeld; Een opleiding met baangarantie, waarbij je direct vanaf de start van de opleiding betaald zal krijgen; Bij goed functioneren is de intentie een vast dienstverband bij Qbuzz.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Taxi/ personenvervoer

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature