Vacature Boodschappen koerier bij de Jumbo in Utrecht Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als boodschappen koerier bij Jumbo ben jij het visitekaartje. Klantgerichtheid en service is daarom erg belangrijk.

Bij aankomst op het depot is jouw wagen geladen en staat klaar voor vertrek, met een ingestelde TomTom en tablet gevuld met jouw bestellingen stap jij in je wagen en ga je op pad. Uiteraard is er voor die tijd ruimte voor een bakkie koffie, thee of een frisje.

Je eerste klant woont 4-hoog maar de lift is stuk, dat wordt sjouwen. Maar voor jou is dit geen enkel probleem! Bij het openen van de voordeur ziet de klant een vrolijke bezorger met de gewenste boodschappen. Het is jou gelukt om van deze klant een fan te maken, op naar de volgende!

Na je dienst keer je terug naar het depot, daar ruim je netjes je spullen op. Ook dit hoort bij je taken. Vervolgens sluit je de dag gezellig af met collega's, een potje pingpongen of tafelvoetbal is hierbij aanwezig.

Nog niet overtuigd?

Lekker onderweg zijn in jouw eigen kantoor op wielen!
Elke keer een glimlach van een blije klant!
Kansen om te leren en door te groeien.
Na werktijd met je collega's een potje gamen!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Leuk werk dat lekker verdient! 12 tot 40 uur aan de slag van maandag t/m zaterdag 8,33% vakantiegeld Extra toeslagen, reiskostenvergoeding, opbouw vakantiedagen, pensioenopbouw Werktijden die passen bij jou Doorgroeimogelijkheden bij de opdrachtgever naar bijvoorbeeld senior of zelfs teamleider. Of volg een van de vele carrièrepaden die Consolid je te bieden heeft naar bijvoorbeeld vrachtwagen chauffeur of treinmachinist.

Sector: Beveiliging

Functie: Chauffeur B

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature