Vacature Afdelingsmanager Utrecht


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Jouw nieuwe werkgever is een opkomende en snel groeiende supermarktorganisatie. Die groei hebben zij vooral te danken aan hun uiterst scherpe prijs strategie gecombineerd met een hoog serviceniveau. De organisatie heeft sinds enkele jaren een sterke groeistrategie ingezet welke heeft geresulteerd in een flinke toename in het aantal winkels. In Noord-Holland is de organisatie niet meer weg te denken uit het straatbeeld en intern liggen de plannen klaar om heel Nederland te veroveren. Intern kenmerkt de organisatie zich door een sterk geprijsd assortiment, heldere processen en doelstellingen en uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Acteer jij nu op het niveau van een afdelingsmanager maar zou jij graag in de toekomst verantwoordelijk zijn voor jouw eigen filiaal? Deze organisatie biedt jou een springplank voor jouw carrière!

Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Functieomschrijving:

Als Afdelingsmanager ben jij van A t/m Z verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je draagt zorg voor de operationele bedrijfsvoering binnen jouw afdeling en houdt hierbij uiteraard rekening met de financiŽle en commerciŽle doelstellingen en verliest kwaliteit en klantgerichtheid ook niet uit het oog. De organisatie wil haar medewerkers inzetten waar zij het beste tot hun recht komen. Dit uit zich doordat ze jou als toekomstige collega dus ook de keuze bieden om aan de slag te gaan als afdelingsmanager voor de kassa, kruidenierswaren of kassa. Vanuit jouw coachende en motiverende manier van leidinggeven weet jij jouw team mee te krijgen in de gestelde doelen en draag jij zorg voor een kwantitatieve en kwalitatieve bezetting. Als echte retail professional signaleer jij optimalisatiemogelijkheden en onderneem jij actie om het optimale rendement uit jouw afdeling te halen.Verantwoordelijk voor operationele bedrijfsvoering binnen jouw afdeling en het behalen van de gestelde (omzet) doelen;Het coachen en motiveren van jouw team;Het voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken;Het optimaliseren van de processen om zo een optimaal rendement te behalen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een goed salaris van ‚ā¨2.200,- tot ‚ā¨2.700,- bruto per maand afhankelijk van ervaring;Interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van Supermarktmanager;Een uitdagende functie waarin jij veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;Reiskostenvergoeding;24 vakantiedagen aangevuld met een toeslag van 8,1% ADV over je gewerkte uren.

Sector: Detailhandel, winkel

Functie: Winkelmedewerker

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature